Udstyrsafdelingen – det personlig præg på bilen

Tilbehør, styling eller facelift?

 

Når det gælder bilens individuelle look er vores udstyrsafdeling den ideelle sparringspartner. Her skræddersyer vi hver enkelt bil ved at fremhæve dens personlighed gennem de produkter, der passer både til bilens stil og til dine ønsker og behov.

Afdelingen høster løbende masser af erfaringer fra shows, men også de ofte unikke ideer og ønsker vores kunder har til specielle løsninger, har skabt en bred vifte af ekspertise.

Alufælge/vinterdæk/dæk

 

Vi har købt ekstraordinært stort ind af vinterdæk og har altid et stort lager af dæk og hjul til Mercedes, BMW og Audi – også til 4×4 som fx. Mercedes M-klasse, BMW X-serie og Audi´s Q-modeller.

Afdelingens

 

I årenes løb har afdelingen tilegnet sig en stor ekspertise indenfor multimedie området – fx. LCD, DVD, Hi-fi og navigationsanlæg. Udstillingen rummer et stort og eksklusivt udvalg af fælge og tilbehør primært til Mercedes, BMW og Audi/VW.

Montering af udstyr

 

Udstyret monteres af erfarne og engagerede fagfolk og tilpasses med perfektion til den enkelte model. Specialløsninger i form af facelift eller øvrige optikløsninger er ligeledes et område, vi har stor erfaring indenfor.

 

Kontakt service & tilbehør:

Florim Flo Zenuni

tel: 32 84 92 00

Mail.