Amager Billand A/S – et bilhus med visioner

Målsætninger

 

Vores ca. 25 medarbejdere har specialiseret sig i at levere nyere brugte biler til såvel private som erhvervslivet – særligt i mærkerne Mercedes, BMW og Audi. Vores sortiment er bredt og kun få steder i Danmark, er det muligt at se, prøve og sammenligne et tilsvarende antal af de tyske kvalitetsmærker i alle udstyrsniveauer.

Målgruppen af kunder er måske ikke stor, men til gengæld trofast.

Denne loyalitet belønner vi ved at tilbyde vores kunder en totalløsning, der foruden konkurrencedygtige priser på vores biler, også omfatter salg af ekstraudstyr fra egen udstyrsbutik, servicering på eget topmoderne værksted samt konkurrencedygtige finansierings- og leasingtilbud i samarbejde med førende finansieringsselskaber.

Målet er at knytte vores kunder til værkstedet, der med mange års erfaring i servicering af specialbiler, sikrer dig en fejlfri bil helt ned til mindste detalje. Vores eftermarkedsafdeling råder over det seneste nye inden for testudstyr og efteruddannes kontinuerligt, således at alle opgaver kan løses i de stadigt mere og mere tekniske biler.

Amager Billand A/S bevæger sig indenfor en niche af sjove, spændende og eksklusive biler. Vores serviceniveau er højt, vores værdier bløde og vores erfaring omfattende. Vores mission er at opretholde dette niveau og sikre, at vores kunder i dag såvel som i fremtiden får ikke bare en komplet løsning, men også en god oplevelse, mens de handler med os.